Λίβερπουλ: Επιστρέφουν Άλισον, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ με την Άστον Βίλα (26/12)

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει στην διάθεσή του τους Άλισον, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα την Δευτέρα (26/12). 

Λίβερπουλ: Επιστρέφουν Άλισον, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ με την Άστον Βίλα (26/12)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένει να έχει πίσω τους Άλισον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα στην Premier League την Boxing Day (26/12) - αλλά ο υπαρχηγός Τζέιμς Μίλνερ είναι αμφίβολος.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος έπαιξε μόνο 33 λεπτά με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα έπαιζε στην ήττα της Πέμπτης με 3-2 από την Μάντσεστερ Σίτι στο Carabao Cup, αλλά αποκλείστηκε λόγω ίωσης. Αναμένεται να αναρρώσει εγκαίρως για το ταξίδι στο Βίλα Παρκ.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Άλισον θα επιστρέψει στην θέση του Κουίβιν Κέλεχερ με τον αρχηγό της Ολλανδίας Φαν Ντάικ, ο οποίος επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις, θα μπει στην αμυντική γραμμή.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση του Μίλνερ, αφού αποχώρησε κουτσαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο στο Etihad.

"Ο Μίλνερ ένιωσε κάτι στον προσαγωγό του", αποκάλυψε ο Κλοπ. "Μετά από 30 χρόνια στη δουλειά είπε ότι δεν νομίζει ότι είναι κάτι ιδιαίτερο.

Είναι πεπεισμένος ότι είναι κάτι μικρό. Απλά θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι δεν θα χειροτερέψει. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι. Ο Τρεντ ήταν άρρωστος. Το ίδιο και ο Όξ (Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν) μέχρι χθες. Ο Βίρτζιλ προπονήθηκε σήμερα".

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος έπαιξε με την Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λίβερπουλ πριν από την επόμενη εβδομάδα.