Μπέλιγχαμ: Προτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Μπέλιγχαμ: Προτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ένα ισχυρό προβάδισμα σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Ο Άγγλος διεθνής ξεχώρισε με τα «λιοντάρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και δύσκολα θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ μετά από το τέλος της φετινής σεζόν.

Η «Sun» ισχυρίζεται πως ο Μπέλιγχαμ προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά να υπογράψει σε κάποια ομάδα της Premier League. Μάλιστα οι Άγγλοι αναφέρουν πως οι Μαδριλένοι θα δαπανήσουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό άσο.

Φυσικά από τη λίστα των «μνηστήρων» δεν θα μπορούσε να λείψει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα με πρόσφατες του δηλώσεις ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είχε δηλώσει για τον Μπέλιγχαμ τα εξής: «Είναι ένας φανταστικός παίκτης! Η Αγγλία είναι τυχερή που τον έχει, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης. Είναι απίστευτο, είναι το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ήρεμος και χαλαρός, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Όλοι τον θέλουν, δεν πρόκειται να το κρύψω. Είναι στο σύλλογό του και τον σεβόμαστε, οπότε εάν θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του, θα μιλήσουμε πρώτα με τον σύλλογό του».