Ο ρόλος του Τεν Χάαγκ πίσω απ'τη μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνεζ

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ μίλησε για την μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνεζ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αποκάλυψε πως ο Αργεντίνος είχε "κλείσει" στην Άρσεναλ!

Ο ρόλος του Τεν Χάαγκ πίσω απ'τη μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνεζ

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ μιλώντας στον Ολλανδό δημοσιογράφο, Φρικ Γιάνσεν, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την καλύτερη μεταγραφή αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία δεκαετία. Την μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνεζ.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" αποκάλυψε πως καθοριστικό ρόλο για την μετακίνηση του Μαρτίνεζ, από τον Άγιαξ στο Μάντσεστερ, έπαιξε ένα τηλεφώνημα, την ίδια ώρα που ο Αργεντίνος αμυντικός θεωρούνταν "κλεισμένος" από την Άρσεναλ.

«Ο Λισάντρο Μαρτίνες μου τηλεφώνησε και είπε: Θα φύγω από τον Άγιαξ. Μπορώ να υπογράψω στην Άρσεναλ, όμως αν με θες θα επιλέξω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ο Τεν Χαγκ υπογράμμισε επίσης πως η αποχώρηση του Αντονί από τον Άγιαξ, ήταν κάτι για το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας ήταν προετοιμασμένοι από τον Ιανουάριο της περασμένης σεζόν.

Υπό τις οδηγίες του Ολλανδού προπονητή στην αγγλική ομάδα, ο Λισάντρο Μαρτίνεζ μετράει 21 εμφανίσεις σε Premier League και Europa League.