Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κράτησε τους Ράσφορντ, Νταλότ, Φρεντ και Σο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε τις σχετικές οψιόν και διατήρησε στο ρόστερ της για έναν ακόμα χρόνο τους Ράσφορντ, Νταλότ, Φρεντ και Σο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κράτησε τους Ράσφορντ, Νταλότ, Φρεντ και Σο

Τη συνεργασία της με τέσσερις παίκτες επέκτεινε για έναν ακόμα χρόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τις σχετικές οψιόν που υπήρχαν στα συμβόλαια των Μάρκους Ράσφορντ, Ντιόγκο Νταλότ, Λουκ Σο και Φρεντ, ώστε να τους διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό τους.

Για τον Ράσφορντ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι μάλιστα που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ωστόσο η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να επεκτείνει από τώρα τη συνεργασία της με τον Άγγλο επιθετικό, ώστε να βάλει «φρένο» στις φήμες περί αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ».

Την ίδια στιγμή πάντως, εξαιρετικά αβέβαιο παραμένει το μέλλον του τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο ως το καλοκαίρι και φήμες τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.