Τσιμίκας: «Εάν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι»

Ο άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα των «κόκκινων», τη συνέχεια και το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι

Τσιμίκας: «Εάν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι»

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Carabao Cup μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε και στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας.

«Είναι μια απογοήτευση γιατί χάσαμε πολλά παιχνίδια που δεν θέλαμε να χάσουμε. Γι’ αυτό όλοι που προπονούνται εδώ δίνουν τα πάντα.

Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε. Οπότε, φυσικά, ήταν ένα απογοητευτικό ξεκίνημα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Για να είμαι όμως ειλικρινής, είχαμε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Παίζουμε απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο και είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς, επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε η Λίβερπουλ.

Τίποτα δεν είναι εύκολο για εμάς και για αυτούς επίσης. Άρα, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τους δυο μας. Η νίκη σου δίνει μια επιπλέον ώθηση.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να κερδίζουμε, πρέπει να είμαστε 100% εκεί και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε πρόκληση», δήλωσε ο Τσιμίκος.