Λέστερ: Προσφέρει «γη και ύδωρ» για Ουναχί

Η Λέστερ ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη πρόταση στην Ανζέ ώστε να κάνει δικό της τον Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος διαπρέπει στο Μουντιάλ του Κατάρ με το Μαρόκο.

Λέστερ: Προσφέρει «γη και ύδωρ» για Ουναχί

Η εκπληκτική πορεία του Αζεντίν Ουναχί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μαρόκο, έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «L'Εquipe» η Λέστερ είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζουν την περίπτωση του μέσου της Ανζέ. Μάλιστα, οι "αλεπούδες" είναι έτοιμες να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, ειδικά για τα δεδομένα τους, καθώς ετοιμάζουν πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον 22χρονο Μαροκινό.

Αν η φημολογία ευσταθεί, εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος αυτής της εβδομάδας, με το Μαρόκο να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (14/12 21:00) την Γαλλία για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Ο Ουνάχι που έχει άκρως θετική παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ είναι από τους σημαντικότερους παίκτες για την ομάδα του Γουαλίντ Ρεγραγκί, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει ως τους "4" στην ιστορία του θεσμού.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην Ανζέ από το καλοκαίρι του 2021 μετρώντας 47 εμφανίσεις με δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ με την αξία του να βρίσκεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Το τωρινό συμβόλαιο του "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2026.