Μιραλάς: «Δεν υπήρχε μέλλον στην Έβερτον»

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για όλα όσα βίωσε στην αγγλική ομάδα και για τη μεταγραφή του στην Φιορεντίνα.

Μιραλάς: «Δεν υπήρχε μέλλον στην Έβερτον»

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Κέβιν Μιραλάς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την Έβερτον. Η αγγλική ομάδα είχε βάλει στο περιθώριο τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος δεν έβρισκε χρόνο και έτσι ήρθε στον Πειραιά. Ο Σαμ Αλαρντάις είναι ο άνθρωπος που ώθησε τον Κέβιν στην έξοδο, αλλά το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε με την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν είχε τον Μιραλάς στις βασικές του επιλογές και ήταν δεδομένο πως θα αποχωρούσε. Τελικά ο Κέβιν συνεχίζει την καριέρα του στη Φιορεντίνα και σε δηλώσεις που αναφέρθηκε στην αντιμετώπισε που έτυχε στην Έβερτον.

«Ήθελα να αλλάξω παραστάσεις. Δεν ήμουν χαρούμενος και θεωρούσα ότι δεν υπήρχε μέλλον για μένα στην Έβερτον. Η Τότεναμ ενδιαφέρθηκε για μένα και η προοπτική του Champions League με ενθουσίασε. Τίποτα όμως δεν προχώρησε», είπε ο Μιραλάς.

Ο Βέλγος στη συνέχεια δεν έκρυψε πως πλέον αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα της Φλωρεντίας. «Η Φιορεντίνα ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα για να μην κινδυνεύσει η συμφωνία έκανα αρκετά πίσω στις αποδοχές μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Αυτό θα μου επιτρέψει να διεκδικήσω θέση στην Εθνική και πάλι».