Χαλ: Εκτός δράση για τρεις μήνες ο Πέλκας

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες θα μείνει ο Δημήτρης Πέλκας, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Χαλ με τη Γουότφορντ.

Χαλ: Εκτός δράση για τρεις μήνες ο Πέλκας

Κάθε άλλο παρά θετικά ήταν για τον Δημήτρη Πέλκα τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Χαλ με αντίπαλο τη Γουότφορντ (0-0) την περασμένη Κυριακή (11/12) για την 22η αγωνιστική της Championship στην Αγγλία.

Ο Έλληνας επιθετικός αντικαταστάθηκε στο ένατο λεπτό της συνάντησης στο «Vicarage Road» και όπως επιβεβαίωσε το αφεντικό του συλλόγου, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

«Δεν είμαστε στη θέση που αξίζουμε να βρισκόμαστε. Έχουμε 13 τραυματισμούς από το ξεκίνημα της σεζόν. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι με τη Γουότφορντ χάσαμε και τον Πέλκα, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις μήνες. Έχουμε καλή ομάδα, με ποιότητα, οι οπαδοί είναι φανταστικοί, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Ιλιτζαλί.