Άστον Βίλα: Κοντά σε συμφωνία με τον Ζοάο Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Άστον Βίλα, με τον ατζέντη του Πορτογάλου να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο.

Άστον Βίλα: Κοντά σε συμφωνία με τον Ζοάο Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου της Ατλέτικο Μαδρίτης όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρά τον μεγάλο αριθμό ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού -μεταξύ αυτών και η Άρσεναλ που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκαμπριέλ Ζεσούς, έπειτα τον σοβαρό τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο- η Άστον Βίλα φέρεται να είναι αρκετά κοντά στην απόκτησή του, αφού και ο Μέντες διατηρεί καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου, κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση.

Οι "ροχιμπλάνκος" απ'την μεριά τους είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν για την πώληση ή τον δανεισμό του Φέλιξ, παρά το πολύ μεγάλο ποσό που είχαν δαπανίσει για την απόκτησή του από την Μπενφίκα.

Με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να είναι δυσαρεστημένος από την απόδοση του Πορτογάλου και οι δύο πλευρές θέλουν να βρεθεί η "χρυσή τομή" για το μέλλον του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης τον κοστολογεί στα 100 εκατομμύρια ευρώ.