Αλάμπα: Ο πατέρας της συντρόφου του μεταξύ των συλληφθέντων πραξικοπηματιών στην Γερμανία!

Ο πατέρας της συντρόφου του Αλάμπα συνελήφθη για εμπλοκή στο σχεδιασμό πραξικοπήματος στη Γερμανία

Αλάμπα: Ο πατέρας της συντρόφου του μεταξύ των συλληφθέντων πραξικοπηματιών στην Γερμανία!

Ο Φρανκ Χέπνερ είναι διάσημος, Αυστριακός, σεφ και πατέρας της συντρόφου του Νταβίντ Αλάμπα.

Όσοι δεν ήξεραν τα ανωτέρω τα έμαθαν, καθως είναι και μεταξύ των συλληφθέντων, μαζί με δεκάδες άλλα άτομα, για το σχεδιαζόμενο πραξικόπημα στη Γερμανία, από την ακροδεξιά οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ».

Την Τετάρτη η αντιτρομοκρατική αστυνομία της χώρας προχώρησε σε συλλήψεις 25 μελών και σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος, στην επιχείρηση έλαβαν μέρος περισσότερα από 3.000 άτομα.

Οι έρευνες επεκτείνονται ακόμη στο Κίτσμπιουελ της Αυστρίας, όπου φέρεται να συνελήφθη ο πεθερός του Ντάβιντ Αλάμπα και ο αποκαλούμενος «Γερμανός Γκόρντον Ράμσεϊ».

Ο 62χρονος είναι πατέρας της Σαλιμάρ Χέπνερ, της συντρόφου Αυστριακού διεθνή από το 2017.

Ο Χέπνερ διατηρεί εστιατόριο στην αυστριακή πόλη και φέρεται να προέβη σε πολλές συναντήσεις με μέλη της οργάνωσης, ώστε να αναλάβει την... τροφοδοσία της οργάνωσης μετά το δρομολογούμενο πραξικόπημα να αναλάβει όλες τις καντίνες του 4ου γερμανικού... Ράιχ.

Σύμφωνα με την αυστριακή Die Presse, ο Χέπνερ είναι ύποπτος για εξασφάλιση τροφής, μαγειρικών σκευών και γεννητριών στα μέλη της οργάνωσης και φέρεται επίσης να χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα του για να αγοράσει ένα τροχόσπιτο για την οργάνωση.

Η σύλληψή του πιθανολογείται ότι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Κίτσμπιουελ, του οποίου έχει αναλάβει την κουζίνα. Το ξενοδοχείο δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ακόμα για το ζήτημα.

Αναμένεται η μεταγωγή του Χέπνερ στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καρλσρούης, όπου αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι λεπτομέρειες της κράτησής του.