Εισαγγελία: Ο δίδυμος αδερφός του Κιελίνι «μαγείρευε» ισολογισμούς της Γιούβε, «μαύρα λεφτά» ο CR7!

Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Τορίνου ο δίδυμος αδερφός του Τζιόρτζιο Κιελίνι, Κλάουντιο, κρατούσε τα «διπλά βιβλία», της Γιουβέντους, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε λεφτά κάτω από το τραπέζι!

Εισαγγελία: Ο δίδυμος αδερφός του Κιελίνι «μαγείρευε» ισολογισμούς της Γιούβε, «μαύρα λεφτά» ο CR7!

Τον Κλάουντιο Κιελίνι - δίδυμο αδερφό του αρχηγού της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο - παρουσιάζει ως πρόσωπο κλειδί η εισαγγελική έρευνα για τους ισολογισμούς της Γιουβέντους, αφού φέρεται να τους ...μαγείρευε (υπολογίζοντας τα κενά που έπρεπε να καλυφθούν παράτυπα).

Ο Κλάουντιο Κιελίνι δεν βρίσκεται υπό έρευνα, όμως σύμφωνα με το φάκελο της υπόθεσης εκτελούσε χρέη ανεπίσημου λογιστή της ομάδαδα, κρατώντας όλες τις δαπάνες και υπολογίζοντας τα κενά που πρέπει να καλυφθούν μέσω «μαγειρεμένων» ισολογισμών που φέρεται να παρουσίασαν οι «μπισνκον΄ρτι» τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις ηχογραφήσεις που σημειώθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών και τις κατασχέσεις εγγράφων, υπάρχει επικοινωνία μέσω email του Κλάουντιο Κιελίνι με τους Φεντερίκο Κερουμπίνι και Φάμπιο Παράτιτσι, δύο πρώην διευθυντές του συλλόγου, με τον τίτλο να είναι πάντα ίδιος: «Διορθωτικές μανούβρες».

Ο ρόλος του στο οργανόγραμμα ήταν ο υπεύθυνος των δανεικών ποδοσφαιριστών μέχρι τον Ιούλιο του 2021, όταν αποχώρησε για να αναλάβει διευθυντής ποδοσφαίρου στην Πίζα.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους ερευνάται ξεχωριστά για παρατυπίες που σχετίζονται με τα κεφαλαιακά κέρδη από το 2019 έως το 2021 και για παρατυπίες στη μισθοδοσία τεσσάρων μηνών κατά την πρώην περίοδο κορονοϊού.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την εισαγγελική έρευνα σχετικά με τις λογιστικές πρακτικές της Γιουβέντους εμπλέκουν και πρώην παίκτες του συλλόγου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας εξ αυτών και δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά από την εισαγγελία του Τορίνου και τελικά να εμφανίσει έγγραφα που αποκαλύπτουν αδήλωτη μισθοδοσία από τους «μπιανκονέρι».