Βινίσιους για Αντσελότι: «Με βοήθησε να γίνω βασικός στην Βραζιλία, είναι σαν πατέρας για εμένα»

Στον Κάρλο Αντσελότι αποδίδει την πολύ καλή παρουσία του με την φανέλα της σελεσάο ο Βινίσιους, τονίζοντας πως αποτέλεσε για τον ίδιο "πατρική" φιγούρα.

Βινίσιους για Αντσελότι: «Με βοήθησε να γίνω βασικός στην Βραζιλία, είναι σαν πατέρας για εμένα»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει εξαιρετική παρουσία έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μετρώντας ένα γκολ και δύο ασίστ σε τρείς συμμετοχές όντας κομβικός για την ομάδα του Τίτε.

Κάνοντας το ντεμπούτο του σε ηλικία 19 ετών πίσω στο 2019, μετράει 19 συμμετοχές και δύο τέρματα σε επίπεδο πρώτης ομάδας στην εθνική Βραζιλίας, όντας ένα πολλά υποσχόμενο «πρότζεκτ» και για την «σελεσάο».

Ο Βίνι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι αποθεώνοντας τον για τον τρόπο με τον οποίο τον οδήγησε στο να αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ, υπογραμμίζοντας πως είναι σαν πατέρας για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:

«Μίλησα με τον Αντσελότι και μου έδωσε πολλές συμβουλές για το πως θα γινόμουν βασικός στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Με τόνωσε με αυτοπεποίθηση. Ήταν πάντα σκληρός μαζί μου όταν έπρεπε, είναι σαν πατέρας για εμένα».

Με τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασαν στην κατάκτηση του τόσο του Champions League και του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ όσο και του πρωταθλήματος Ισπανίας την περασμένη σεζόν.