Κάμπελ: «Θέλω να μείνω στην Μπέτις»

Ο Κοσταρικανός εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στους «πράσινους», αλλά τα δικαιώματα του ανήκουν στην Άρσεναλ επομένως όλα είναι ανοιχτά.

Κάμπελ: «Θέλω να μείνω στην Μπέτις»

Ο Τζόελ Κάμπελ απασχόλησε τον Ολυμπιακό ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο είχαν ξεκαθαρίσει τότε πως η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει λόγω του σοβαρού προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και στο εκτός έδρας ματς με την Αλαβές ήταν στην αποστολή της Μπέτις για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου. Δεν αγωνίστηκε, βέβαια ούτε λεπτό ο Κάμπελ σε εκείνη την αναμέτρηση, όμως, είναι πλέον υγιής.

Με αφορμή την επιστροφή του από τον τραυματισμό ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε σε ισπανικά Μέσα τονίζοντας: «Θέλω να μείνω στην Μπέτις για πολλά χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν εξαρτάται από μένα. Έχω παίξει σε πολλά διαφορετικά κλαμπς και πρωταθλήματα, αλλά στην Μπέτις μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα», είπε ο Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός για τον οποίο ο Ολυμπιακός εκδήλωσε ενδιαφέρον με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει στην Μπέτις, όμως, όπως φαίνεται απ’ όσα λέει είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εκείνος. Με την Άρσεναλ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Αυτό σημαίνει πως οι «κανονιέρηδες» είναι εκείνοι που κρατούν τις τύχες του στα χέρια τους κάτι που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.