Ο Μπέντνερ κατηγορείται ότι έσπασε το σαγόνι ταξιτζή

Καταγγελία στην αστυνομία δέχτηκε από έναν οδηγό ταξί ο Νίκλας Μπέντνερ, που ισχυρίζεται ότι ο Δανός παίκτης συμμετείχε σε βίαιο επεισόδιο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (9/09).

Ο Μπέντνερ κατηγορείται ότι έσπασε το σαγόνι ταξιτζή

Ο οδηγός είχε υποβληθεί σε επέμβαση για σπασμένο σαγόνι, όπως τόνισε στο πρακτορείο Reuters εκπρόσωπος της εταιρείας ταξί «Dantaxa». Η εφημερίδα της χώρας «Ekstra Bladet» επικαλέστηκε ανώνυμες πηγές, που υποστήριξαν ότι ο Μπέντνερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, κατηγορούμενος για βίαιη συμπεριφορά, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία.

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίζεται στην Ρόζενμποργκ, ωστόσο δεν επιλέχθηκε στην αποστολή της Εθνικής Δανίας για το ματς με την Ουαλία στην πόλη Άαρχους. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κοπεγχάγης επισήμανε ότι υπήρχαν αρκετές κατηγορίες μέσα στη νύχτα για επιθέσεις εναντίον οδηγών ταξί, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι περισσότερο και να μιλήσει με ονόματα.

Η Ρόζενμποργκ αρνήθηκε να σχολιάσει, όπως επίσης και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας (DBU), ενώ δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον Μπέντνερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ