Μουρίνιο: Η τούμπα στο Γουέμπλεϊ, το «φαρμάκι» από τον Καντονά και στο βάθος Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ

Δύσκολες μέρες για τον Πορτογάλο, ο οποίος μοιάζει να είναι στο στόχαστρο όλων.

Μουρίνιο: Η τούμπα στο Γουέμπλεϊ, το «φαρμάκι» από τον Καντονά και στο βάθος Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ για να δει το ματς της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nations League.

Εκεί, είχε ένα μικρό ατύχημα καθώς κατά την αποχώρησή του δεν πάτησε καλά και σωριάστηκε στο έδαφος.

Πέρα όμως από την τούμπα στο Γουέμπλεϊ, λίγο αργότερα ενημερώθηκε για το φαρμάκι που έσταξε για τον ίδιο ο Ερίκ Καντονά. Ο «Βασιλιά Ερίκ» είπε: «Μου αρέσει ο Μουρίνιο. Είναι ένας προπονητής με προσωπικότητα. Δεν έχει, όμως, την προσωπικότητα για να κάθεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πεπ θα έπρεπε να είναι προπονητής μας. Θα έπρεπε να τον έχουμε πάρει, αλλά τώρα είναι σε άλλη ομάδα και κάνει εκεί τα μαγικά του. Είναι μια ομάδα το όνομα της οποίας δεν μπορώ να πω».

Τα βάσανα του Μουρίνιο συνεχίστηκαν καθώς διάβασε για τους παίκτες που θέλει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην ομάδα που προπονεί ο Πορτογάλος, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η «Mirror» υποστηρίζει ότι ο Ζιντάν έχει συζητήσει ήδη με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για μεταγραφές και θέλει τους Τόνι Κρόος, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες και Έντισον Καβάνι.