Ανάρτηση Σκάρπα που προαναγγέλει ταξίδι του στην Αγγλία!

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ανέβασε story στον λογαριασμό του στο Instagram με τον καιρό στο Νότιγχαμ, στέλνοντας «μήνυμα» για επικείμενο ταξίδι του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εντός της ημέρας οι πληροφορίες τον θέλουν στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους «ξυλοκόπους»

Ανάρτηση Σκάρπα που προαναγγέλει ταξίδι του στην Αγγλία!

Σε μια ανάρτηση όλο... νόημα προέβη ο Γκουστάβο Σκάρπα!

«Ανεβάζοντας» ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram με τον καιρό (και την ώρα) στο Νότιγχαμ, έστειλε «μήνυμα» για το που θα βρίσκεται σωματικά, αλλά και ποδοσφαιρικά οσονούπω!

Άπαξ και προχωρήσε σ' αυτή την ανάρτηση οι πληροφορίες από την Βραζιλία ότι εντός της ημέρας θα βρεθεί στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους «ξυλοκόπους» οργιάσαν.

Σύμφωνα μ' αυτές ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος της Παλμέιρας (κορυφαίος παίκτης του Μπραζιλεράο που πρόσφατα ολοκληρώθηκε) θα υπογράψει συμβόλαιο 3.5 ετών με την αγγλική ομάδα και συνολικές απολαβές 5,5 εκατ. ευρώ.


Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα με την αποστολή της Νότιγχαμ (04/12) που θα βρεθεί στα μέρη μας για μίνι χειμερινή προετοιμασία.