Επίσημο: Ανανέωσε με την Παρτιζάν ο Νάτχο

Ο Μπίμπρας Νάτχο με θητεία και σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. 

Επίσημο: Ανανέωσε με την Παρτιζάν ο Νάτχο

Κάτοικος Βελιγραδίου και την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο έμπειρος μέσος με θητεία και σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό μετά τους «ερυθρόλευκους» πήγε στη Σερβία και την Παρτιζάν και από το 2019 είναι εκεί.

Ο Νάτχο τον ερχόμενο Φλεβάρη θα είναι 35 ετών και όπως είπε θέλει μετά το τέλος της καριέρας του να παραμείνει στο Βελιγράδι.

«Είμαι χαρούμενος που υπογράφω το συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Θα είναι η πέμπτη μου χρονιά στην Παρτιζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, γιατί αγαπάμε το Βελιγράδι και τη Σερβία και νιώθω σαν το δεύτερο σπίτι μου εδώ!

Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω με την Παρτιζάν και ελπίζω να μην είναι η τελευταία χρονιά. Ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ.

Όλοι με σέβονται και με εκτιμούν και μου αρέσει! Θέλω να είμαστε ακόμα καλύτεροι και μου αρέσει το πλάνο και το πρόγραμμα που έχει ο σύλλογός για την επόμενη χρονιά.

Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και ακόμα πιο προετοιμασμένοι για να τελειώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα και έτσι να προκριθούμε στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Συνεχίζουμε με την ιδέα να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα μπορεί να αγωνιστεί στο Champions League και φυσικά να παλέψει για τρόπαια του χρόνου στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ και τους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο Νάτχο.