Δήλωση «βόμβα» από Φλορέσκου για απόπειρα δωροδοκίας του από τον ΑΠΟΕΛ!

Σε δηλώσεις του σε ρουμανικό μέσο, ο πρώην μέσος της Ομόνοιας, Τζορτζ Φλορέσκου ισχυρίστηκε πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας του πριν από ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2016-17!

Δήλωση «βόμβα» από Φλορέσκου για απόπειρα δωροδοκίας του από τον ΑΠΟΕΛ!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Prosport.ro, ο 38χρονος μέσος που αγωνίστηκε στους πράσινους τη σεζόν 2016-17, κλήθηκε να πάει σε συνάντηση σε ξενοδοχείο. Όπως αναφέρει, ρωτήθηκε εάν ήταν διατεθειμένος να πάρει χρηματικό ποσό για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μάλιστα, εκείνο που του έκανε τρομερή εντύπωση όπως επίσης υποστήριξε, ήταν ότι ήρθε άνθρωπος από την πατρίδα του για να μεσολαβήσει ώστε να πειστεί και να δεχτεί την προσφορά που του έγινε. «Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν;», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Όσο για την απάντηση που έδωσε, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η ακόλουθη:

«”Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα”. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει”. Του είπα τότε: “Για τη ζωή σου, μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο! Σε κανέναν αριθμό. Ούτε στο κινητό, ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε πουθενά”».

Πηγή: sport-fm.com.cy