Πελέ: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σε άσχημη κατάσταση ο Πελέ, εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο.

Πελέ: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Άσχημα τα νέα για το θρύλο του βραζιλιάνικου και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Πελέ, που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό τον καρκίνο, εισήχθη σήμερα (30/11) στο νοσοκομείο με πολλαπλά πρηξίματα στο σώμα και καρδιολογικά προβλήματα, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για αποπροσανατολισμό και νοητική σύγχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN Brazil, οι θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί το τελευταίο διάστημα για την αντιμετώπιση του καρκίνου είναι αναποτελεσματικές, με την κατάσταση της υγείας του να μη δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Από την άλλη, καθησυχαστική εμφανίστηκε η κόρη του Βραζιλιάνου θρύλου σε δηλώσεις της που μεταφέρει η «Globo Esporte», η οποία δήλωσε πως η εισαγωγή του πατέρα της στο νοσοκομείο δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

«Γεια σας φίλοι. Τα Μέσα ενημέρωσης σας φρικάρουν ξανά και θέλω να έρθω εδώ και να σας ηρεμήσω λίγο. Ο πατέρας μου νοσηλεύεται, παίρνει μια φαρμακευτική αγωγή. Δεν έχω τρέξει να πάρω το αεροπλάνο για να πάω εκεί. Τα αδέρφια μου είναι στη Βραζιλία για επίσκεψη και εγώ θα πάω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν υπάρχει έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.