Γιατί πανηγυρίζουν στη Ναντ και τι θέλουν από Ολυμπιακό

Η Ναντ δικαιώθηκε από την UEFA και θα έχει γεμάτο γήπεδο στο ματς με την Γιουβέντους για το Europa League ενώ συνεχίζει να κοιτάζει μεταγραφικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού. 

Γιατί πανηγυρίζουν στη Ναντ και τι θέλουν από Ολυμπιακό

Η Ναντ είχε τιμωρηθεί από την UEFA για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με κλειστή την εξέδρα των οργανωμένων της για τον αγώνα με την Γιουβέντους στη φάση των «16» του Europa League τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όμως, έκανε δεκτή την έφεση της γαλλικής ομάδας κι έτσι η αναμέτρηση στο «Μποζουάρ» τον προσεχή Φεβρουάριο θα γίνει με γεμάτο γήπεδο και sold out.

Θα είναι και ένα remake της συνάντησης των δύο ομάδων στην Ευρώπη μετά το 1996 όταν είχαν κοντραριστεί στον ημιτελικό του Champions League. Φυσικά στη Ναντ πανηγυρίζουν για την απόφαση και ανυπομονούν για τους αγώνες με την ιταλική ομάδα.

Συνεχίζονται εν τω μεταξύ τα δημοσιεύματα στην Γαλλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Ναντ να πάρει από τον Ολυμπιακό τον Βαλμπουενά ώστε να τη βοηθήσει να σωθεί στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται πολύ χαμηλά, αλλά επιμένουν ότι θέλει και τον Ουσεϊνού Μπα και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση και να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.