Γκουαρδιόλα: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα μόνο εάν ένιωθα απαραίτητος»

Ο Πεπ Γκουρδιόλα μιλώντας στην Mundo Deportivo μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, ενώ χαρακτήρισε την Σίτι ως το δεύτερο του σπίτι.

Γκουαρδιόλα: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα μόνο εάν ένιωθα απαραίτητος»

Αναμφισβήτητα η "χρυσή εποχή" της Μπαρτσελόνα, το διάστημα 2008-2012 όπου οι "Μπλαουγκράνα" κατέκτησαν 14 τρόπαια, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, δεν απέκλεισε το γεγονός να επιστρέψει μελλοντικά στην Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, σημείωσε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αισθανθεί πως η ομάδα τον έχει ανάγκη και η παρουσία του εκεί είναι απαραίτητη:

«Δεν θα είναι καλό να καταλάβω ότι πρέπει να επιστρέψω, γιατί ο Πεπ έφυγε και η Μπαρτσελόνα συνέχισε να κερδίζει. Οπότε, δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι.

Αν πίστευα ότι ήμουν απαραίτητος, θα επέστρεφα. Υπάρχουν στάδια, υπάρχουν διαδικασίες και αν κάποια μέρα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε, θα ξανασυναντηθούμε φυσικά», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα, που στη συνέχεια τόνισε ότι νιώθει άνετα στο Έτιχαντ:

«Νιώθω πολύ καλά εκεί, πολύ άνετα, μου δίνουν τα πάντα και έχω πολύ καλούς φίλους κοντά. Για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις πολύ καλούς παίκτες και όταν έχεις συνέχεια σε έναν σύλλογο, είναι επειδή οι από "πάνω" σού δίνουν μεγάλη υποστήριξη.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, γιατί εδώ όλα είναι στην επιφάνεια, αν είμαι εδώ είναι επειδή η Μπαρτσελόνα μού έδωσε τα πάντα και δεν είναι αρκετό ποτέ το "ευχαριστώ". Στη Σίτι νιώθω σαν στο σπίτι μου».