Μουκοκό: «Θέλω να μείνω στη Ντόρτμουντ»

Ο 18χρονος Γερμανός επιθετικός Γιουσουφά Μουκοκό εξέφρασε να παραμείνει στη Ντόρτμουντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.

Μουκοκό: «Θέλω να μείνω στη Ντόρτμουντ»

Την επιθυμία του να μείνει στις τάξεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιουσουφά Μουκοκό, ο οποίος εντυπωσιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τις εμφανίσεις του. Ο 18χρονος επιθετικός έχει ήδη καταγράψει έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 22 εμφανίσεις του με τους Βεστφαλούς, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το συμβόλαιό του με το σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη ουκ ολίγες ομάδες έχουν ρίξει... δίχτυα στο Ντόρτμουντ για την απόκτησή του. Ο ίδιος πάντως, δεν φαίνεται να σκέφτεται την αποχώρησή του από τη Μπορούσια. Αντίθετα, πρόθεσή του είναι να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογό του και να «δέσει» το μέλλον του με τους «κιτρινόμαυρους».

«Νιώθω πολύ άνετα στη Ντόρτμουντ, την αγαπώ την ομάδα. Θα ήθελα να μείνω εδώ», τόνισε ο Μουκοκό μιλώντας στο «RND» και πρόσθεσε: «Θέλω να καταλάβω ποιο είναι το πρότζεκτ και η προοπτική που θέλει να μου προσφέρει ο σύλλογος».

Σημειώνεται ότι στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.