Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωση πρόθεσης πώλησης μετοχών των διοικούντων!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι «Αρχίζουμε τη διαδικασία εξερεύνησης στρατηγικών εναλλακτικών για το σύλλογο» με την πώληση μέρους ή εν συνόλω των μετοχών της να είναι στο τραπέζι από την οικογένεια Γκλέιζερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωση πρόθεσης πώλησης μετοχών των διοικούντων!

Νέα «βόμβα» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης μετοχών του Αγγλικού συλλόγου, είτε εν τω συνόλω είτε μεριδίου τους.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος παραχώρησης μέρους, ή και ολόκληρου του πακέτου των μετοχών, ύστερα από 17 χρόνια πλήρους ιδιοκτησίας από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το διοικητικό συμβούλιο «αρχίζει τη διαδικασία εξερεύνησης στρατηγικών εναλλακτικών για το σύλλογο»

"Θα αξιολογήσουμε όλες τις επιλογές για να διασφαλίσουμε το καλύτερο για τους φιλάθλους, ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν για τν ομάδα σήμερα αλλά και που θα υπάρξουν και στο μέλλον. Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα παραμείνουμε πλήρως αφοσιωμένοι στο να υπηρετούμε τα συμφέροντα των φιλάθλων μας, των μετόχων και των διαφόρων συνεργατών", ανέφεραν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι Άβραμ και Τζόελ Γκλέιζερ.