Οργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας: «Όχι» στο φιλικό με Παναθηναϊκό λόγω αδελφοποίησης με τη Θύρα 7

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν από τους οργανωμένους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας για το φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας: «Όχι» στο φιλικό με Παναθηναϊκό λόγω αδελφοποίησης με τη Θύρα 7

Οι επονομαζόμενοι «Red Rebels» έβγαλαν ανακοίνωση στα social media, τονίζοντας την αντίθεσή τους με την διεξαγωγή του φιλικού με τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρουν εξήγησαν τους λόγους στη διοίκηση, αλλά εκείνη αποφάσισε να τους αγνοήσει και να προχωρήσει κανονικά στην διεξαγωγή του.

Σύμφωνα με το «kerkirda.net» ο βασικός λόγος είναι πως βρίσκονται σε διαδικασία αδελφοποίησης με την Θύρα 7 του Ολυμπιακού και θεωρούν πως γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να παίξει η ομάδα τους φιλικό με τον «αιώνιο» αντίπαλο των «ερυθρολεύκων».

Από την άλλη μεριά, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Ομάδας, Γιώργος Καζαμίας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Παναθηναϊκό και ότι ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για την ανακοίνωση των οργανωμένων:«H Νέα Σαλαμίνα τι κόντρα να είχε με τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως θεωρώ πολύ τιμητικό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός επέλεξε τη Νέα Σαλαμίνα για φιλικό. Δίνει και άλλη αίγλη για το σωματείο μας. Θα είναι και ένα δυνατό φιλικό ενόψει της επανέναρξης. Θα γίνει και στο γήπεδό μας και όλα τα έσοδα θα είναι δικά μας. Τώρα για τους λόγους, οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα. Δεν είναι με το ζόρι ο καθένας να παρευρεθεί στο γήπεδο. Το φιλικό θα γίνει, θα χαρούμε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επιστρέφει μετά από χρόνια στα κυπριακά γήπεδα. Έχουμε και την εκδήλωση της Πέμπτης για τα γενέθλια της Νέας Σαλαμίνας».