Ο Λέο Μάτος για το τέλος της καριέρας του

Ο Λέο Μάτος μίλησε για το τέλος της καριέρας του τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο Λέο Μάτος για το τέλος της καριέρας του

Ο Λέο Μάτος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του. «Ακόμη σκέφτομαι αν θα συνεχίσω να παίζω ή όχι. Είχα μια συζήτηση με τον Πάουλο Μπρακς ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον να παραμείνω στην ομάδα και να την βοηθήσω εκτός γηπέδου, αν πάρω την απόφαση να μην συνεχίσω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω καλά τον ρόλο, αλλά η κεντρική ιδέα είναι να είμαι κοντά στην ομάδα για να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη όπου χρειαστεί», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παρακολούθησε μαθήματα σε σεμινάρια και γύρω από τον τομέα της αθλητικής διαχείρισης στο Universidade do Futebol.

«Ο νέος ρόλος μου μπορούσε να είναι του αθλητικού διευθυντή. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο σε μια τέτοια θέση, θέλω να μείνω κοντά στο ποδόσφαιρο. Λογικά δεν θα ξεκινήσω ως κάποιος που παίρνει σημαντικές αποφάσεις, ως αφεντικό.

Ακόμα δεν ξέρω τι φαντάζεται ο πρόεδρος, πρέπει να μιλήσουμε για να καταλάβω. Αλλά το να μείνω στη Βάσκο σε μια θέση που θα κάνω αυτή την σύνδεση μεταξύ παικτών και διοίκησης, για να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο, θα μου άρεσε. Για την ακρίβεια είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θα δούμε.

Νιώθω ακόμα αθλητής. Αν πάρω την απόφαση να σταματήσω, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές. Το να ξεκινήσω αυτή την καριέρα εκτός γηπέδων σε έναν σύλλογο όπως η Βάσκο, με τη δομή που δημιουργείται, είναι πέρα από αυτό που φανταζόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μάτος.