Νέβιλ: «Ας λυθεί το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο να τελειώνουμε»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να ξεμπερδεύουν γρήγορα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Νέβιλ: «Ας λυθεί το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο να τελειώνουμε»

Ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι όταν θέλει να μιλήσει, δεν προσπαθεί να στρογγυλέψει τα πράγματα, αλλά κοιτάζει πρωτίστως να μιλήσει ευθέως κια δίχως να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Με αφορμή την περιβόητη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο που εξαπέλυσε επίθεση σχεδόν σε όλους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νέβιλ πήρε θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θα έκανε αυτή τη συνέντευξη αν ήθελε μια επιστροφή. Ήξερε ότι θα υπήρχαν τέτοιοι τίτλοι στα Μέσα και θα ήταν το τέλος της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναρωτιέμαι τι κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί η πραγματικότητα είναι ότι ξέρει ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο. Ας του το λύσει, να τελειώνουμε»

«Αν δεν του το λύσει, δημιουργεί ένα δεδικασμένο ώστε οποιοσδήποτε παίκτης να μπορεί να τους επικρίνει στο μέλλον. Συμφωνώ με μερικά από τα πράγματα που έχει πει ο Κριστιάνο, και πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμφωνήσουν με πολλά από αυτά, αλλά η πραγματικότητα είναι αν είσαι υπάλληλος σε μια επιχείρηση και λες αυτά τα πράγματα, τότε πρέπει να τερματιστεί η απασχόλησή σου. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να το κάνει αυτό τις επόμενες μέρες».