Άντονι: «Όνειρο ήταν να πάρω τους γονείς μου μακριά από την φαβέλα, όχι τα τρόπαια...»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για το μεγάλο όνειρο που είχε από τότε που ήταν παιδί.

Άντονι: «Όνειρο ήταν να πάρω τους γονείς μου μακριά από την φαβέλα, όχι τα τρόπαια...»

Αίσθηση προκάλεσε με την απάντηση που έδωσε ο Άντονι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Players’ Tribune». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει αν τα τρόπαια σε συλλογικό ή διεθνές επίπεδο αποτελούσαν όνειρο ζωής για τον ίδιο όταν ήταν μικρός και αυτός απάντησε:

«Τα Μέσα ενημέρωσης ρωτούν πάντα για τα όνειρά μου. Το Τσάμπιονς Λιγκ; Μήπως το Μουντιάλ; Μήπως η Χρυσή Μπάλα; Όχι. Αυτά δεν είναι τα όνειρά μου. Αυτά είναι στόχοι.

Το μοναδικό όνειρο που είχα από μικρός ήταν να πάρω τους γονείς μου μακριά από την φαβέλα που ζούσαμε. Δεν υπήρχε εναλλακτικό πλάνο. Ήθελα να τα καταφέρω ή θα πέθαινα προσπαθώντας για το όνειρό μου…

Όποιος δεν με ξέρει και θεωρεί ακόμα πως είμαι κλόουν, αρκεί να δει λίγο από το μελάνι που έχω στο χέρι μου. Για όσους προερχόμαστε από τις φαβέλες, ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε περάσει μέχρι εδώ. Κάθε φορά που δένω τα κορδόνια μου στα παπούτσια, σκέφτομαι μια λέξη. Φαβέλα. Θυμάμαι τα πάντα. Τα πάντα…», είπε χαρακτηριστικά.