Dubai Super Cup: Συμμετέχουν Λίβερπουλ, Μίλαν, Λιόν και Άρσεναλ με.. θεότρελους κανονισμούς

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα διοργανώσουν φιλικό τουρνουά, με δικούς τους κανονισμούς, στο οποίο θα συμμετέχουν Λίβερπουλ, Μίλαν, Λιόν και Άρσεναλ.

Dubai Super Cup: Συμμετέχουν Λίβερπουλ, Μίλαν, Λιόν και Άρσεναλ με.. θεότρελους κανονισμούς

Εκμεταλλευόμενοι την διακοπή των διασυλλογικών διοργανώσεων, που "φέρνει" το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, οι περισσότεροι σύλλογοι εντάσσονται σε φιλικά τουρνουά, με σκοπό να κάνουν μίνι προετοιμασίες.

Κάπως έτσι τα ΗΑΕ βρήκαν την ευκαιρία να διοργανώσουν το πρώτο Dubai Super Cup, όπου θα συμμετάσχουν Λίβερπουλ, Μίλαν, Λιόν και Άρσεναλ, με μια ιδιαιτερότητα. Οι Άραβες άλλαξαν κάποιους κανονισμούς στον "βωμό" του θεάματος.

Η ισοπαλία θα δίνει από δύο βαθμούς σε κάθε ομάδα, την ίδια ώρα που στο τέλος κάθε αναμέτρησης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα διεξάγεται διαδικασία πέναλτι και η νικήτρια ομάδα θα παίρνει έναν πόντο. Έτσι μια ομάδα μπορεί να "φύγει" με 4 βαθμούς από μια αναμέτρηση, ή ακόμα και σε περίπτωση ήττας να "κλέψει" έναν βαθμό στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν από δύο φιλικά έκαστος (δεν θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ και η Μίλαν κόντρα στην Λιόν), μεταξύ 8 και 16 Δεκεμβρίου στο "Αλ Μακτούμ".