Eredivisie: Νέα γκέλα ο Άγιαξ, 3-3 με την Έμεν

Από γκέλα σε γκέλα ο Άγιαξ που αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Έμεν και κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος. 

Eredivisie: Νέα γκέλα ο Άγιαξ, 3-3 με την Έμεν

Δεν βάζει μυαλό ο Άγιαξ. Ύστερα από την ήττα από την Αϊντχόφεν και την ισοπαλία (2-2) με τη Φίτεσε στο Άμστερνταμ, ο «Αίαντας» απώλεσε δύο βαθμούς κόντρα στην νεοφώτιστη Έμεν καθώς έμεινε στο 3-3 ενώ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Άγιαξ παρέμεινε ισόβαθμος με την PSV και τη Φέγενορντ στην 1η θέση, με τις δύο τελευταίες να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φελντμάτε που κατέληξε στο γάμα της εστίας, πήρε προβάδισμα στο 6'.

H απάντηση του Άγιαξ ήταν άμεση, και με δύο γκολ του Κένεθ Τέιλορ στο 8' και στο 21' ανέτρεψε πολύ γρήγορα το σκορ. Ο Στίβεν Μπεργκβάιν στο 25' έκανε το 3-1 για τον Άγιαξ, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τρομερό εικοσάλεπτο για τον «Αίαντα».

Παρόλα αυτά η Έμεν δεν τα παράτησε. Ο Ριχάιρο Ζίβκοβιτς μείωσε σε 3-2 στο 58', για να έρθει ο Μπουτσουαρί στο 84' και να ισοφαρίσει σε 3-3, σοκάροντας την ομάδα του Άλφρεντ Σρόιντερ.