Απόλλων Λεμεσού: Τέλος και ο Καταλά, ανέλαβε ο Μακρίδης

Τέλος και ο Καταλά από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού. 

Απόλλων Λεμεσού: Τέλος και ο Καταλά, ανέλαβε ο Μακρίδης

Νέα αλλαγή στον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού. Τέλος ο Καταλά, ο οποίος είχε βρεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Νταβίδ Καταλά καθώς επίσης και με τον βοηθό προπονητή Μιγκέλ Μασάνα.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Απόλλων Λεμεσού.

Τα ηνία του Απόλλωνα παραλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης.

«Η επόμενη μέρα μας βρίσκει με τον Μακρίδη προπονητή. Ξέρει καλύτερα τις προσδοκίες αυτής της ομάδας και είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει το καλύτερο από αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες αλλά η εργατικότητα του, το πάθος με κάνουν αισιόδοξο πως θα φέρει τον Απόλλων στον προορισμό του», είπε ο Κίρζης.

Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να διορθώσει τα πράγματα. Σ’ αυτή την ομάδα ήρθαν πολλές επιτυχίες με προπονητές με λιγότερη εμπειρία. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα τον στηρίξουμε με ότι μπορούμε. Όταν επιλέξει το δικό του τιμ τότε θα μπορέσουμε κι΄ εμείς να τον στηρίξουμε».