Έμερι: «Τώρα είμαι πιο έτοιμος για την Premier League»

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, τόνισε ότι έχει πλέον περισσότερη εμπειρία για την Premier Leaguer, απ’ ότι την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Άρσεναλ.

Έμερι: «Τώρα είμαι πιο έτοιμος για την Premier League»

Ο Ουνάι Έμερι ξεκίνησε την πορεία του στην τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα με τη νίκη (3-1) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε νέες του δηλώσεις, τόνισε πως στο νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε στην καριέρα του, με τη μετακίνησή του στο σύλλογο του Μπέρμιγχαμ, θα αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος (από το πέρασμά του στον πάγκο της Άρσεναλ), καθώς τώρα έχει περισσότερη εμπειρία για την Premier League.

«Η Άστον Βίλα με έκανε να θέλω να επιστρέψω στην Premier League, είναι πρόκληση να βρίσκεσαι σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να χτίσουμε μια ομάδα και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη.

Είμαι πιο έτοιμος τώρα έχοντας ένα χρόνο και τέσσερις μήνες εμπειρία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η πρώτη μου χρονιά στην Άρσεναλ ήταν καλή, στην συνέχεια έγιναν πράγματα που χάλασαν την κατάσταση και το κλίμα τα οποία είμαι διατεθειμένος να αποφύγω», επεσήμανε σχετικά.