CIES: Βαγγέλης Παυλίδης με εκτιμώμενη αξία 20 εκατομμύρια ευρώ!

O επιθετικός της Αλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, συμπεριλήφθηκε στη λίστα του CIES Football με τους 100 ποδοσφαιριστές, κάτω των 25 ετών και εκτός των "big-5", με την υψηλότερη μεταγραφική αξία.

CIES: Βαγγέλης Παυλίδης με εκτιμώμενη αξία 20 εκατομμύρια ευρώ!

O 23χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, βρέθηκε στην 34η θέση της λίστα του CIES Football, του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ, την ίδια ώρα που η εκτιμώμενη αξία του, βάσει transfermarkt, ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στην λίστα, με αξία περίπου στα 60 εκατομμύρια ευρώ είναι οι εξής:

Ο Αργεντινός μέσος της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες, με εκτιμώμενη αξία 61 εκατομμύρια ευρώ, ο Ολλανδός επιθετικός της Αϊντχόφεν, Κόντι Γκάκπο, με 58 εκατομμύρια ευρώ, και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα, επίσης με 58 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υψηλότερες εκτιμώμενες αξίες για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Ευρώπης καταγράφηκαν για τους Βραζιλιάνους Γιούρι Αλμπέρτο (Κορίνθιανς, 30 εκατ. ευρώ), Ντανίλο Ολιβέιρα (Παλμέιρας, 29 εκατ. ευρώ) και Μάρκος Λεονάρντο (Σάντος, 28 εκατ. ευρώ).