Γκουαρντιόλα: «Έχει δίκιο ο Ίμπραϊμοβιτς, ζηλεύω τον... Χάαλαντ που κάνει χατ τρικ!»

Ειρωνική απάντηση του Πεπ Γκουαρντιόλα στα λεγόμενα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ότι ο εγωισμός του Καταλανού μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι εμποδίζει τον Χάαλαντ να παίξει καλύτερα...

Γκουαρντιόλα: «Έχει δίκιο ο Ίμπραϊμοβιτς, ζηλεύω τον... Χάαλαντ που κάνει χατ τρικ!»

Συνήθως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν απαντά στις προκλητικές δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, εναντίον του, αλλά ερωτηθείς για τα λεγόμενα του Σουηδού ότι ο εγωισμός του εμποδίζει τον Χάαλαντ να παίξει καλύτερα έκανε μια εξαίρεση και πήρε τον 41χρονο άσο της Μίλαν στο ...ψιλό!

Ο Καταλανός μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φούλαμ για το σχόλιο του «Ίμπρα» απάντησε με διάθεση ειρωνείας ότι ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν έχει δίκιο σε όσα είπε κι ότι ζηλεύει τα συνεχόμενα... χατ τρικ του Νορβηγού!

«Έχει δίκιο. Σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το κλαμπ, ο εγωϊσμός μου είναι πάνω από κάθε άλλον. Δεν μου αρέσει όταν ο Χάλαντ πετυχαίνει τρία γκολ και όλα όσα κάνει. Ζηλεύω. Ειλικρινά, ζηλεύω. Του λέω «Έρλινγκ, σε παρακαλώ μη βάζεις άλλα γκολ, διαφορετικά η Sun και η Daily Mail δεν θα μιλούν για μένα!» είπε, εκφράζοντας τη δυσφορία του

Υπενθυμίζεται ότι οι Γκουαρδιόλα και Ιμπραίμοβιτς συνυπήρξαν για μια σεζόν (2009/10) στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ο Σουηδός απεπέφθη από τη Βαρκελώνη, εκτοξεύοντας, συχνά - πυκνά «πυρά» κατά του πρώην προπονητή του για την χρησιμοποιήση του.