Άμπελ Φερέιρα: «Όταν ήρθα στη Παλμέιρας όλοι ήταν καχύποπτοι επειδή είχα προπονήσει ελληνική ομάδα»

Με δηλώσεις του στη Βραζιλία, ο προπονητής της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα, ξέσπασε για την κριτική που δεχόταν κατά την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Άμπελ Φερέιρα: «Όταν ήρθα στη Παλμέιρας όλοι ήταν καχύποπτοι επειδή είχα προπονήσει ελληνική ομάδα»

Για τη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Βραζιλίας με την τωρινή του ομάδα, τόνισε σε Μέσο της χώρας ότι στον «δικέφαλο του βορρά» έμαθε αρκετά πράγματα, ενώ μίλησε για την καχυποψία που υπήρχε προς το πρόσωπο του στη Βραζιλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:
«Έπρεπε να σκάψω πολύ, έπρεπε να δουλέψω αρκετά για να ανακαλύψω όλα τα διαμάντια που υπάρχουν μέσα στην ομάδα. Έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά από όλους γιατί όταν ήρθα όλοι έλεγαν "ποιος είναι αυτός που ήρθε εδώ και πριν δούλευε στον ΠΑΟΚ;". Όλοι εδώ ήταν καχύποπτοι όταν έφτασα λόγω του ότι δούλευα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ πριν.

Όλοι όσοι σχολίαζαν από που ήρθα, αλλά το έκαναν γιατί δεν ήξεραν. Έμαθα πολλά στον ΠΑΟΚ και έφτασα εδώ πολύ πιο έτοιμος να εκπροσωπήσω την Παλμέιρας, μετά από το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, είμαι ένας γεμάτος προπονητής και μου αρέσει να είμαι εκεί που νιώθω καλά. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου μέχρι το καλοκαίρι του 2024».