Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε επαφές με τον Λουίς Ενρίκε για τον πάγκο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Λουίς Ενρίκε για την αντικατάσταση του Ντιέγκο Σιμεόνε από την τεχνική ηγεσία.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε επαφές με τον Λουίς Ενρίκε για τον πάγκο

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για την κακή πορεία της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν ήδη τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πρώτα 12 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Η χθεσινή ήττα (2-1) από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League άφησε το σύλλογο της Μαδρίτης εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση του 2ου γκρουπ σε ισοβαθμία με τη Λεβερκούζεν.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι το μέλλον του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της ομάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολο, καθώς θεωρείται ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον σύλλογο, ενώ την ίδια στιγμή φήμες θέλουν τους ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο τελευταίος βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, την οποία θα οδηγήσει αυτόν τον μήνα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.