Ο άνθρωπος που «έψησε» τον Μαρτίνς για την Αλ Γκαράφα

Πώς άλλαξε γνώμη ο Πέδρο Μαρτίνς και από εκεί που δεν ήθελε να ακούει για Κατάρ τώρα είναι μία ανάσα από τις υπογραφές με την Αλ Γκαράφα.

Ο άνθρωπος που «έψησε» τον Μαρτίνς για την Αλ Γκαράφα

Μία ανάσα από τη Χαλ είχε φτάσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε πάει στην Αγγλία και είχε φωτογραφηθεί και με τον ιδιοκτήτη της, τον Mr Survivor, τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Τελικά ο… γάμος δεν έγινε και ο Πορτογάλος παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά όχι και με τα χέρια σταυρωμένα.

Εδώ και λίγα 24ώρα τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική κάνουν λόγο για συμφωνία του Μαρτίνς με την Αλ Γκαράφα. Μάλιστα κάποια Μέσα αναφέρουν ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να ταξιδέψει στα Εμιράτα για να κλείσει τη συμφωνία.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που εμπλέκεται το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς με ομάδα του Κατάρα. Όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον και μάλιστα σοβαρό με αρκετά καλά χρήματα. Τότε ο Πορτογάλος κόουτς είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να αφήσει τον Ολυμπιακό για τα πετροδόλαρα.

Τώρα, όμως, τι άλλαξε και ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να γίνει… Άραβας; Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως το γεγονός ότι δεν έχει ομάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ίσως να είναι και αυτός ένας παράγοντας, αλλά για τον Μαρτίνς ο μεγάλος πόθος είναι η Αγγλία. Εκεί θέλει να δουλέψει, όμως, τώρα είναι έτοιμος να κάνει το βήμα προς το Κατάρ.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Πορτογαλίας ο άνθρωπος που έχει πείσει τον Μαρτίνς είναι ο Αντέρο Ενρίκε. Πρόκειται για τον σύμβουλο του πρωταθλήματος (ανέλαβε τον Μάρτιο) που στόχος του είναι η αναβάθμιση της Λίγκας. Γι’ αυτό άλλωστε και η ομοσπονδία τον έχει προσλάβει στο συγκεκριμένο πόστο. Με τον Πέδρο γνωρίζεται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Πόρτο και σε πρώτη φάση τον έχει «ψήσει» να αναλάβει την Αλ Γκαράφα.

Μένει να φανεί εάν τελικά πέσουν οι υπογραφές και ο Πέδρο Μαρτίνς αναλάβει ομάδα του Κατάρ.