Πάμπλο Μαρί: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Μόντσα ανακοίνωσε ότι ο Πάμπλο Μάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχθηκε μαζί με άλλα πέντε άτομα σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Ασάγκο.

Πάμπλο Μαρί: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Πάμπλο Μάρι που μαχαιρώθηκε την Πέμπτη μαζί με άλλα πέντε άτομα σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Ασάγκο έξω από το Μιλάνο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή (30/10), όπως ανακοίνωσε η Μόντσα.

Η ιταλική ομάδα εξήγησε ότι ο Μαρί «έχει επιστρέψει στο σπίτι και τώρα θα ξεκινήσει μια περίοδο πλήρους ξεκούρασης».

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από την Άρσεναλ στη Μόντσα, χειρουργήθηκε επιτυχώς την Παρασκευή στο νοσοκομείο Niguarda του Μιλάνου.

Ο παίκτης νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης, έχοντας τις αισθήσεις του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένα άτομο πέθανε, ένας 47χρονος υπήκοος Βολιβίας που εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ. Ένας άλλος υπάλληλος τραυματίστηκε μαζί με τέσσερις πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του Μαρί.

Ο 46χρονος που έκανε την επίθεση, συνελήφθη από την αστυνομία αφού αφοπλίστηκε από έναν πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, τον Μάσιμο Ταραντίνο, πρώην αμυντικό της Νάπολι και της Ίντερ.

Ο γενικός διευθυντής της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, ζήτησε την αναβολή του ματς της Δευτέας (31/10) με την Μπολόνια, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Η νεοφώτιστη Μόντσα είναι αυτή τη στιγμή 15η στο πρωτάθλημα 20 ομάδων της Serie A.