Κίκε Σετιέν: «Η Μπαρτσελόνα δεν μ' έχει ακόμη εξοφλήσει...»

Ο νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ Κίκε Σετιέν σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ακόμη δεν έχει πάρει το σύνολο των χρημάτων που του οφείλει η Μπαρτσελόνα από την θητεία του στον πάγκο της προ διετίας...

Κίκε Σετιέν: «Η Μπαρτσελόνα δεν μ' έχει ακόμη εξοφλήσει...»

Δεν έχει θαφτεί το ...τσεκούρι του πολέμου μεταξύ του άλλοτε προπονητή της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν με τους Καταλανούς.

Μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Laguero», αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους Καταλανούς (Γενάρης - Αύγουστος 2020), το οποίο είχε στιγματιστεί από την ανεπανάληπτη ήττα, ελέω Μπάγερν Μονάχου, με 8-2 στο Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος πρόσφατα προσλήφθηκε από τη Βιγιαρεάλ για να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι, δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα ακόμα του χρωστάει λεφτά, ενώ για το «κίτρινο υποβρύχιο» εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα ευκαιρία που του έδωσε.

Για πέρασμά του στην Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων είπε: «Η Μπάρτσα ήταν η ομάδα που πάντα ονειρευόμουν να προπονήσω, και όταν ήμουν εκεί σκέφτηκα: «Θα έπρεπε να είχα κάνει ό,τι έκανε ο Καμάτσο και να φύγω». Αν υπάρχουν πράγματα που δεν αθροίζονται, δεν πρέπει να είσαι υποκριτής και να φύγεις μακριά. Η Μπαρτσελόνα μου οφείλει χρήματα ακόμα...».

Για τη Βιγιαρεάλ: «Δεν ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι θα μου έδιναν μια ευκαιρία κάπου που θα μπορούσε να με «χωρέσει». Ήταν μια υπέροχη έκπληξη. Η Βιγιαρεάλ είχε έναν προπονητή που τα πήγαινε πολύ καλά και τίποτα δεν φαινόταν να συμβεί. Είχα προσφορές εκτός, αλλά δεν μου άρεσε πολύ. Θα μπορούσα να είχα πάει στις ΗΠΑ, κάτι που με ελκύει πολύ στη χώρα, αλλά εξεπλάγην όταν έλαβα αυτή την κλήση».