Η λάμψη του Μαντί στη Ρόμα και τα χαμόγελα εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό

Ο Μαντί Καμαρά γνωρίζει την αποθέωση στην Ιταλία και στη Ρόμα κάνουν λόγο για έναν παίκτη που έλειπε από τη μεσαία της γραμμή, ενώ στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους.

Η λάμψη του Μαντί στη Ρόμα και τα χαμόγελα εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό

Ο Μαντί Καμαρά έπαιξε βασικός στο 2-1 της Ρόμα επί της Ελσίνκι και στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση. Ξεχώρισε με την παρουσία του και ετοιμάζεται να είναι στην ενδεκάδα του αγώνα με την Ελλάς Βερόνα.

Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για τον 25χρονο μέσο. Στην Ιταλία στάζουν μέλι για τον Μαντί, ο οποίος γνωρίζει την αποθέωση. Οι γείτονες κάνουν λόγο για μία "έξυπνη" μεταγραφή από την πλευρά της Ρόμα, η οποία έγινε εξαιτίας του τραυματισμού του Βαϊνάλντουμ.

Αποθεώνουν τον Μαντί για την πολύ γεμάτη παρουσία του στο παιχνίδι με την Ελσίνκι και για τις πολλές μπάλες που κέρδισε. Οι Ιταλοί αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο Καμαρά είναι ο παίκτης που έλειπε από τη μεσαία γραμμή της Ρόμα.

Την πορεία του στην Ιταλία, πάντως παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός με μεγάλη αγωνία. Ο ποδοσφαιριστής παίζει δανεικός στη Ρόμα από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι φυσικά και θέλουν να πηγαίνει καλά στην αιώνια πόλη προκειμένου να ενεργοποιηθεί και η οψιόν αγοράς.

Και στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους πάνω στον Μαντί, διότι η οψιόν που έχει μπει είναι αρκετά υψηλή. Τα ιταλικά Μέσα έκαναν λόγο για μία οψιόν που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ. Επομένως στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας τον Μαντί να παίρνει φανέλα βασικού στη Ρόμα και να γίνεται απαραίτητος.