Επίθεση με μαχαίρι στον Πάμπλο Μάρι: Κανονικά το Μόντσα-Μπολόνια

Παρά το αίτημα της Μόντσα για αναβολή του αγώνα με τη Μπολόνια τελικά η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά παρά την επίθεση που δέχτηκε ο Πάμπλο Μάρι.

Επίθεση με μαχαίρι στον Πάμπλο Μάρι: Κανονικά το Μόντσα-Μπολόνια

Ο Πάμπλο Μάρι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, ενώ βρισκόταν μαζί με την οικογένεια του σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε παγωμάρα στην ποδοσφαιρική Ιταλία με τον Ισπανό μπακ να τραυματίζεται στην πλάτη και να υποβάλλεται σε επέμβαση.

Αναμένεται μάλιστα να επιστρέψει στη δράση μέσα στη σεζόν. Η Μόντσα είχε ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με τη Μπολόνια εξαιτίας της επίθεσης με μαχαίρι που δέχτηκε ο Πάμπλο Μάρι. Το αίτημα του κλαμπ, ωστόσο δεν έγινε δεκτό και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά τη Δευτέρα (31/10).

«Η ομάδα σε είναι σε κατάσταση σοκ για την περιπέτεια του Πάμπλο Μάρι. Χθες βράδυ άκουσα τους παίκτες μας και έκλαιγαν, μίλησα για μισή ώρα με τον Πεσίνα (σ.σ. ο αρχηγός της ομάδας).

Αυτά είναι αποδυτήρια φίλων. Για αυτό το λόγο ζητήσαμε να αναβληθεί το ματς με την Μπολόνια, θα δούμε τι θα συμβεί», είχε δηλώσει ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά το αίτημα του δεν εισακούστηκε.