Ίντερ: «Δεν πωλείται η ομάδα…»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, τις φήμες περί πώλησης των «νερατζούρι».

Ίντερ: «Δεν πωλείται η ομάδα…»

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, όσον αφορά τις φήμες περί πώλησης του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ιταλικής ομάδας, ενώ, παράλληλα, έπλεξε και το εγκώμιο του προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι.

«Επί 3-4 χρόνια υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα, αλλά ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν μιλάω με κανέναν, εδώ σκεφτόμαστε μόνο το να νικήσουμε. Τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει καλά, βελτιωνόμαστε, κάθε καλοκαίρι βελτιώνουμε το ρόστερ και το βλέπουν όλοι αυτό.

Κάναμε τα πάντα για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και φέτος. Αυτή η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στους «16» του Champions League και τα τρία τρόπαια τους τελευταίους 18 μήνες είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Αποδείξαμε ότι είμαστε νικητές μέσα και έξω από το γήπεδο», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ιντζάγκι είναι σίγουρα ένας κορυφαίος προπονητής. Ξεπερνάει τις δυσκολίες. Η ομάδα έχει δουλέψει καλά μαζί του, προκρίθηκε από έναν δύσκολο όμιλο. Είδατε σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους οπαδούς που μας κριτικάρουν αλλά μας υποστηρίζουν πάντα. Και την αφιερώνω και σε όλους όσοι δουλεύουν στο κλαμπ».