Αποθέωσαν τα κορίτσια της Κολομβίας οι Χάμες και Φαλκάο

Η U-17 γυναικών της Κολομβίας προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ και ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού όπως και ο Ρανταμέλ Φαλκάο έκαναν αποθεωτικές αναρτήσεις. 

Αποθέωσαν τα κορίτσια της Κολομβίας οι Χάμες και Φαλκάο

Η εθνική ομάδα U-17 της Κολομβίας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου νικώντας την αντίστοιχη της Νιγηρίας στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία ή την Γερμανία σε μία ιστορική στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας της Λ. Αμερικής.

Η επιτυχία των κοριτσιών της Κολομβίας είναι πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας και πάρα πολλοί είναι οι διάσημοι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει αναρτήσεις στα social media δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα και στις νεαρές αθλήτριες, εκφράζοντας την περηφάνεια τους και στέλνοντας ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ανάμεσα σε αυτούς τους ποδοσφαιρικούς αστέρες της Κολομβίας συγκαταλέγεται ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού, όπως και ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Ράγιο Βαγεκάνο, τα μηνύματα των οποίων προβάλλονται στα ΜΜΕ της χώρας. Η Κολομβία που δεν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ του Κατάρ, τουλάχιστον παίρνει χαρά από άλλες εθνικές της ομάδες...