Σενάριο απαγωγής του παλαίμαχου Ιρανού διεθνή ποδοσφαιριστή Αλί Καρίμι από την κυβέρνηση της χώρας!

Ο παλαίμαχος Ιρανός ποδοσφαιριστής, Μοχάμεντ Αλί Καρίμι που βρίσκεται στα Η.Α.Ε κι είναι στο στόχαστρο της ιρανικής κυβέρνησης, λόγω της κριτικής του, σύμφωνα με πληροφορίες παραλίγο ν' απαχθεί και πολλοί βλέπουν ιρανικό «δάκτυλο»!

 

Σενάριο απαγωγής του παλαίμαχου Ιρανού διεθνή ποδοσφαιριστή Αλί Καρίμι από την κυβέρνηση της χώρας!

Σε κατασκοπευτική ταινία παραπέμπει η είδηση που αφορά τον Μοχαμάντ Αλί Καρίμι κι έρχεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέτρησε 127 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κυβέρνησης λόγω της κριτικής που της έχει ασκήσει για την πολιτική της.

Ο Καρίμι και η οικογένειά του ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι και όπως αποκαλύφθηκε από άνθρωπο του περιβάλλοντός του η ιρανική κυβέρνηση επιχείρησε να τον απαγάγει!

Ο Καρίμι έχει τοποθετηθεί δημόσια κατά της ιρανικής κυβέρνησης και συμμετείχε στο κύμα οργής που ξέσπασε στη χώρα μετά τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί.

Μάλιστα, το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των διαδηλωτών κατά της ιρανικής κυβέρνησης.

Προ ημερών ο Καρίμι δέχτηκε μήνυμα από διάσημο, ο οποίος δεν κατονομάζεται. Ο άγνωστος του ζητούσε να συναντηθούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκεκριμένα του ζητούσε να βρεθούν στο λιμάνι της Φουτζαΐρα το οποίο βρίσκεται απέναντι από τις ακτές Ιράν.

Το μήνυμα στον Καρίμι μεταφέρθηκε από Ιρανό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται κι εκείνος στα ΗΑΕ.

Όλα τα ανωτέρω έκαναν τον 43χρονο να είναι καχύποπτος με τις υποψίες του να επιβεβαιώνονται λίγη ώρα πριν από το ραντεβού τους.

Ένας φίλος του Καρίμι τού έστειλε μήνυμα το οποίο έγραφε: «Η Φουτζαΐρα είναι παγίδα».

Σύμφωνα με το πρόσωπο που έκανε γνωστά όλα τα παραπάνω ο φίλος του Καρίμι που έστειλε το μήνυμα το οποίο τον έσωσε είναι μέλος της Κυβέρνησης του Ιράν.