Φιορεντίνα-Ίντερ: Επεμβαίνει εισαγγελέας για τα όσα συνέβησαν στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Σε απολογία κάλεσε ο εισαγγελέας τις Φιορεντίνα και Ίντερ για τους προπηλακισμούς και τις γροθιές στην πόρτα στα αποδυτήρια μετά την λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης στο «Αρτέμιο Φράνκι» το Σάββατο (22/10).

Φιορεντίνα-Ίντερ: Επεμβαίνει εισαγγελέας για τα όσα συνέβησαν στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Η Ίντερ νίκησε με 4-3 την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» το Σάββατο (22/10) το βράδυ όμως μετά την λήξη της συνάντησης επικράτησε χάος με έντονες φραστικές επιθέσεις ανάμεσα στα μέλη των δύο ομάδων αλλά και γροθιές στους τοίχους των αποδυτηρίων.

Έτσι, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο εισαγγελέας άνοιξε την Τρίτη (25/10) φάκελο προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στο τέλος του αγώνα μεταξύ των διοικούντων του συλλόγου.

Μετά την διαδικασία με την παράδοση της έκθεσης διαιτησίας και των παρατηρητών που ήταν παρόντες στο «Αρτέμιο Φράνκι» (οι οποίοι δεν κατέγραψαν την ένταση μετά τον αγώνα), ο Εισαγγελέας αποφάσισε να προχωρήσει η έρευνα με βάση τα όσα καταγράφηκαν στον Τύπο τις τελευταίες ημέρες.

Ο εισαγγελέας, σε συνεχή επαφή με το αρχηγείο της αστυνομίας στη Φλωρεντία, αποφάσισε επίσης να ερευνήσει την επίθεση που σημειώθηκε στις εξέδρες εναντίον οπαδού της Ίντερ.