Σαλιχάμιτζιτς: «Η Μπάγερν δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Μονάχου Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ξεκαθάρισε πω οι Βαυαροί δεν θα προχωρήσουν σε καμία κίνηση ενίσχυσης στο ρόστερ τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Σαλιχάμιτζιτς: «Η Μπάγερν δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Δεν θα κάνει μεταγραφικές κινήσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο η Μπάγερν Μονάχου, όπως ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

«Κάναμε πολλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι, συνεπώς νομίζω ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ολόκληρη τη σεζόν. Δεν θα είμαστε ενεργοί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος Βόσνιος, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την επιθετική γραμμή των Βαυαρών στη φετινή σεζόν, λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος πως ο Τελ θα δείξει τι μπορεί να κάνει. Είμαστε πλήρεις στην επίθεση. Έχουμε παίκτες οι οποίοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ενισχυθήκαμε με στόχο ο προπονητής μας να έχει πολλές επιλογές. Οι επιθετικοί μας αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά».

Να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι η Μπάγερν απέκτησε τους Μανέ, Ντε Λιχτ, Γκράφενμπερχ, Μαζράουι και Τελ, ενώ παραχώρησε τους Λεβαντόφσκι, Ζίλε, Τολισό, Νιανζού και Ρίτσαρντς.