Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: «Όρθια» στο 94' η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του Κασεμίρο στο 94’ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: «Όρθια» στο 94' η Γιουνάιτεντ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε τελικά το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο Λονδίνο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν τον πόντο χάρη σε γκολ του Κασεμίρο στο 94’.

Στο πρώτο ημίχρονο πιο δραστήρια παρουσιάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα παρατάχθηκε – ως γνωστόν- δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή της. Εκ του αποτελέσματος βέβαια, όσες φορές κι αν προσπάθησε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο, είδε τον τελευταίο να αποσοβεί τους κινδύνους για την εστία του.

Μεταξύ άλλων, λίγο πριν το φινάλε του 45λέπτου, μεγάλη ευκαιρία είχε για τους φιλοξενούμενους και ο Άντονι, αλλά από την επιθετική του προσπάθεια η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κέπα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ η Γιουνάιτεντ είδε τον Ραφαέλ Βαράν να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το παιχνίδι, γεγονός που σήμανε συναγερμό και στην εθνική Γαλλίας, η οποία θα περιμένει πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων του διεθνούς άσου καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Στα εναπομείναντα λεπτά της συνάντησης και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι στο 87’ που το εκτέλεσε εύστοχα ο Ζορζίνιο για το 1-0, αλλά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει και το τρίποντο.

Στο 94’ ο Κασεμίρο «απάντησε» για τη Γιουνάιτεντ και έγραψε το 1-1, αποσοβώντας έτσι την ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Το προφίλ της 13ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (22/10)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-0
(55' Αβονίγι)

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-0
(11’ Κάλβερτ-Λιούιν, 65’ Γκόρντον, 85’ ΜακΝιλ)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-1
(22’ και 43’ πέν. Χάαλαντ, 75’ Ντε Μπρούιν – 53’ Τροσάρ)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(87’ πέν. Ζορζίνιο – 94’ Κασεμίρο)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (23/10)
16.00: Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ, Λιντς – Φούλαμ, Σαουθάμπτον – Άρσεναλ, Γουλβς – Λέστερ
18.30: Τότεναμ – Νιουκάστλ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (24/10)
22.00: Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ