Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φρεντ εξυμνεί την συνεργασία με τον Κασεμίρο

Ο Φρεντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ότι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον συμπατριώτη του, Κασεμίρο, αφού οι Βραζιλιάνοι μέσοι εντυπωσίασαν στη νίκη της Τετάρτης επί της Τότεναμ με 2-0 για την Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φρεντ εξυμνεί την συνεργασία με τον Κασεμίρο

Αυτός ήταν ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας στον οποίο ο Φρεντ και ο Κασεμίρο έπαιξαν ο ένας δίπλα στον άλλον, με τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ να έχει προτιμήσει προηγουμένως το ζευγάρι των Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Κρίστιαν Έρικσεν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω δίπλα στον Κασεμίρο. Είναι μεγάλος παίκτης για την ομάδα της Βραζιλίας και έχουμε ήδη παίξει πολύ καιρό μαζί σε αυτήν την ομάδα», είπε ο Φρεντ στην «National» σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαι δίπλα του και να παίζω μαζί του βελτιώνει το ποδόσφαιρό μου. Οι Κασεμίρο και ΜακΤόμινεϊ είναι και οι δύο πολύ σημαντικοί. Όλοι γνωρίζουν τις ιδιότητες του Κασεμίρο και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα αλλά και ο Σκοτ είναι επίσης ένας σπουδαίος παίκτης».

Η Γιουνάιτεντ, που είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την τέταρτη Τσέλσι το Σάββατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ