O Στιβ Κούπερ για το Νότιγχαμ – Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λίβερπουλ.  

O Στιβ Κούπερ για το Νότιγχαμ – Λίβερπουλ

Για τον αγώνα του Σαββάτου (22/10) κόντρα στη Λίβερπουλ μίλησε ο Στιβ Κούπερ. Ο προπονητής της Νότιγχαμ είπε: «Η Λίβερπουλ είναι ένα τεράστιο τεστ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όποτε όπου και αν είναι ο αγώνας, αυτό δεν αλλάζει. Το γνωρίζουμε πλήρως.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές στο πρωτάθλημα. Καταπληκτικός σύλλογος, σπουδαίος προπονητής, σπουδαίοι παίκτες. Δεν δίνω καμία σημασία στο αν υπάρχει ποτέ καλή ή κακή στιγμή για να τους αντιμετωπίσουμε.

Είναι ένα εξαιρετικό τεστ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που λαχταρούσε ο σύλλογος, τόσα χρόνια, θα πρέπει να το θυμόμαστε και αν μπορούμε να το έχουμε κατά νου, θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, που είναι φυσιολογικό ούτως ή άλλως, και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει εκείνη τη μέρα.

Για τον Κλοπ τόνισε:

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν, το κάνω για κάθε προπονητή, είναι ένας μοναδικός ρόλος, ο Γιούργκεν είναι μίλια πιο έμπειρος από εμένα όσον αφορά τα χρόνια στη δουλειά και τα παιχνίδια, τότε κοιτάξτε την επιτυχία του.

Γνωρίζω τη Λίβερπουλ αρκετά καλά γιατί πέρασα χρόνο εκεί ως νεότερος προπονητής, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις.

Είχε μεγάλη επιτυχία, οπότε ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις ομάδες του. Στο τέλος, όταν πρόκειται για μια αγωνιστική, πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας».