Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί…»

Η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.  

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί…»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο πριν τελειώσει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ αλλά και την ανακοίνωση της ομάδας ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι.

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω σεβόμενος τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει, εγώ δεν εχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο σε όσες αποφάσεις έχω πάρει.

Ξεκίνησα πολύ νέος και τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το σωστό παράδειγμα για τους νέους σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να είμαι υποστηρικτικός προς τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί να προσφέρω, σε όποιο παιχνίδι μου ζητηθεί. Το να ενδώσω στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί», αναφέρει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.