Κύπελλο Γερμανίας: Στην παράταση η Φράιμπουργκ - «Κάζο» στα πέναλτι για Βέρντερ

Η Φράιμπουργκ ισοφάρισε στα... χασομέρια τη Σανκτ Πάουλι και κατάφερε στην παράταση (2-1) να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Στα πέναλτι απέκλεισε τη Βέρντερ Βρέμης η Πάντεμπορν. 

Κύπελλο Γερμανίας: Στην παράταση η Φράιμπουργκ - «Κάζο» στα πέναλτι για Βέρντερ

Τα... χρειάστηκε η Φράιμπουργκ αλλά προκρίθηκε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχανε ως το 90 με 1-0 από την Σανκτ Πάουλι αλλά με γκολ στα... χασομέρια οδήγησε το ματς στην παράταση όπου και κατάφερε να «τσεκάρει» εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Ντάσνερ στο 42' έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που το κρατούσαν σφιχτά ως το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε ο Γκίντερ έκανε το 1-1 διατηρώντας στη... ζωή τη Φράιμπουργκ. Η ομάδα από τον γερμανικό νότο πήρε την πρόκριση με γκολ του Γκρέγκοριτς στο 119'.

Αποκλεισμός και μάλιστα έκπληξη για τη Βέρντερ Βρέμης που έχασε στα πέναλτι από την Πάντεμπορν (ομάδα της Μπουντεσλίγκα 2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στη... ρωσική ρουλέτα ηττήθηκαν και έμειναν εκτός συνέχειας.

Στα πέναλτι προκρίθηκε και η Σαντχάουσεν αποκλείοντας την Καρλσρούη 8-7. (2-2 κ.δ και παρ.)